Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم تکریم و معارفه نمایندگان قدیم و جدید دانشگاه آزاد اسلامی در هیئت نظارت بر فعالیت تشکل‌های دانشگاهی واحدهای شرق استان تهران در حالی برگزار شد که بر چگونگی شکل‌گیری و فعالیت تشکل‌های دانشجویی بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از رودهن، صبح امروز مراسم تکریم و معارفه نمایندگان قدیم و جدید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در هیئت نظارت بر فعالیت تشکل‌های دانشگاهی واحدهای شرق استان تهران با حضور محمد قربانی مدیرکل تشکل‌های اسلامی و سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی شرق استان تهران، روسا، معاونان فرهنگی و دانشجویی و معاونان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحدهای شرق استان تهران، برخی نمایندگان تشکل‌های دانشجویی در سالن کنفرانس واحد رودهن برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در این مراسم گفت: «شکل‌گیری تشکل‌های دانشجویی با هدف ایجاد وحدت در میان این گروه و تعیین راهکار برای رفع مشکلات دانشگاهی یک اتفاق بسیار بزرگ و مهمی است که در مراکز دانشگاهی صورت گرفته است.»

حسن شهرکی‌پور اضافه کرد: «اینکه دانشجو علاوه بر انجام رسالت اصلی و اولیه خود یعنی علم‌آموزی در لباس مطالبه‌گری برای رفع مشکلات دانشگاه و حتی جامعه حاضر شود، دانشجو را به جامعه و مشکلات آن پیوند می‌زند و او را به ابداع راه‌حل وامی‌دارد که تأثیر بسزایی در جامعه دارد.»

وی افزود: «تشکل‌های دانشجویی باید با برنامه‌ریزی و گفتمان‌سازی بر این باور باشند که نسل جوان امروز می‌تواند با آگاهی از ظرفیت‌های کشور در عین روشنگری و آگاهی‌بخشی برای پذیرفتن مسئولیت در کشور آمادگی پیدا کند و این آماده شدن برای پذیرفتن مسئولیت از وظایف تشکل‌های دانشجویی است.»

تشکل‌های دانشجویی از هیچ نامزدی در انتخابات مجلس حمایت نکرد

مدیرکل تشکل‌های اسلامی و سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی شرق استان تهران نیز بیان کرد: «استان تهران حدود 700 هزار دانشجو دارد که 300 هزار دانشجو در دانشگاه آزاد مشغول به تحصیل هستند و 25 درصد دانشجویان ساکن استان تهران هستند.»

محمد قربانی ادامه داد: «دانشگاه آزاد اسلامی 26 هزار هیئت‌علمی در کل کشور دارد که 8 هزار هیئت‌علمی برای استان تهران است و حدود 3 تا 4 هزار ساکن استان تهران هستند.»

وی بیان کرد: «در دانشگاه‌ها مجموعه‌های گوناگونی مانند هیئت‌های مذهبی، انجمن‌های علمی، بسیج دانشجویی، شوراهای صنفی، کانون‌های فرهنگی اجتماعی مانند هلال احمر، کانون مهدویت، کانون قرآن و عترت در حال فعالیت هستند که متولیان خاص خود را دارند و هرکدام قدرت بسیار خوبی در جذب دانشجو دارند.»

مدیرکل تشکل‌های اسلامی و سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی شرق استان تهران با اشاره به اینکه در حال حاضر یک‌میلیون و 100 هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی داریم، خاطرنشان کرد: «در زمان انتخابات اخیر به هیچ تشکلی اجازه داده نشد تا از نماینده‌های خاص حمایت کند.»

قربانی گفت: «تشکل به مجموعه‌ای می‌گوییم که ر‌أی‌گیری انجام دهد و اعضای آن از دانشجویان باشند.»

وی اضافه کرد: «وقتی می‌گوییم سه درصد از جمعیت دانشگاه باید عضو این تشکل‌ها باشند یعنی وقتی یک دانشگاهی 300 هزار جمعیت دارد باید یک تشکل 900 نفری داشته باشد و این تعداد جمعیت می‌توانند نظرات درستی را در دانشگاه القا کنند و با همفکری قانون‌های درستی را در دانشگاه اجرا کند.»

وی تصریح کرد: «امروز در حوزه دانشجویی 280 تشکل و در حوزه استادان نیز 180 تشکل داریم؛‌ دانشگاه آزاد اسلامی هفت اتحادیه فعال دارد؛ اتحادیه به این صورت است که وقتی 20 تشکل با هم متحد شود یک اتحادیه را به وجود می‌آورند و نحوه فعالیت این اتحادیه‌ها به این صورت است که در دانشگاه‌های مختلف اعم از دولتی، غیرانتفاعی، آزاد و پیام  نور شعبه دارند.»

مدیرکل تشکل‌های اسلامی و سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی شرق استان تهران تأکید کرد: «راه‌حل مشکلات جامعه و دانشگاه‌ها استفاده از گروه‌ها، تشکل‌ها و نهادها است؛ در شرق استان تهران تنها 11 تشکل داریم که این تعداد بسیار کم است و رئیس واحد دانشگاه‌های آزاد اسلامی باید توجه بیشتری به این تشکل‌ها داشته باشند.»

قربانی گفت: «تشکل‌ها در استان تهران دارای مباحث جدی هستند؛ نخست جریان‌شناسی سیاسی، دوم روش تحلیل سیاسی و اندیشه سیاسی و در کنار آنها فوق برنامه‌هایی مانند دیدار با امام جمعه آن منطقه، ارتباط با نهاد و بحث بودجه مالی این نهادها و تشکل‌ها که مقرر شده حساب ویژه‌ای مختص بودجه فرهنگی باز و این پول مستقیماً صرف کارهای فرهنگی دانشگاه شود.»

وظایف تشکل‌های دانشجویی در قبال دانشجویان چیست؟

نماینده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در هیئت نظارت بر تشکل‌های سیاسی اسلامی دانشگاه‌های آزاد اسلامی  شرق استان تهران نیز در این نشست عنوان کرد: «مدیریت و تقویت روحیه دانشجویی می‌تواند علاوه بر نشاط اجتماعی نشاط فرهنگی و سیاسی را در جامعه ایجاد کند.»

سیدابوالقاسم هاشمی افزود: «فعالیت تشکل‌های دانشجویی می‌تواند موجب پویایی و نشاط در دانشگاه‌ها شود و مسئولان دانشگاه‌ها باید به این مهم توجه کنند.»

وی با اشاره به اینکه تشکل‌های دانشجویی می‌توانند با پویایی و فعالیت، گرایش حداکثری دانشجویان را به سمت خود داشته باشند، متذکر شد: «فضای دانشگاه‌ها باید برای گفتگو باز باشد تا دانشجویان بتوانند ایده‌های خود را به راحتی در مناظره‌ها و تریبون آزاد بیان کنند.»

نماینده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در هیئت نظارت بر تشکل‌های سیاسی اسلامی دانشگاه‌های آزاد اسلامی  شرق استان تهران یادآور شد: «تعامل و همکاری تشکل‌ها و انجمن‌های فعال دانشجویی اعم از بسیج، انجمن اسلامی مستقل این خطه در راستای توسعه فضای سالم سیاسی اسلامی در بین دانشجویان از اهمیت بالایی برخوردار است.»

هاشمی با اشاره به اهمیت مقوله جوانگرایی در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی چنین توضیح داد: «در گام دوم انقلاب جوانان را باید دال مرکزی و نقطه کانونی برای دمیدن روح تازه به فضای سیاسی اجتماعی دانست که در راستای پیشبرد اهداف و مطالبات مردمی تلاش می‌کنند.»

وی، یکی از مهم‌ترین نتایج جوانگرایی را مقابله بدون ملاحظه با انحرافات مدیریتی عنوان کرد.

به گزارش آنا، در پایان این مراسم از تلاش‌های حمیدرضا فاطمی‌پور نماینده سابق رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در هیئت نظارت بر فعالیت تشکل‌های دانشگاهی واحدهای شرق استان تهران قدردانی و سید ابوالقاسم هاشمی به عنوان نماینده جدید معرفی شد.

انتهای پیام/4078/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن تشکل های دانشجویی رودهن محمد قربانی واحدهای شرق استان تهران تشکل های دانشجویی فعالیت تشکل دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۲۲۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شعبان جولا: دانشجو باید به تقابل تمدنی وارد شود و به بیانیه دادن اکتفا نکند/ حق وتو آمریکا باید سلب شود

جنبش جهانی دانشجویی حمایت از فلسطین در حالی وارد سومین هفته اعتراضی خود می‌شود که تا این لحظه نزدیک به ۳۰۰۰ دانشجو توسط پلیس آمریکا در ایالات متحده دستگیر شده‌اند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو- سعید جلیلی: جنبش جهانی دانشجویی حمایت از فلسطین در حالی وارد سومین هفته اعتراضی خود می‌شود که تا این لحظه نزدیک به ۳۰۰۰ دانشجو توسط پلیس آمریکا در ایالات متحده دستگیر شده‌اند.

اگرچه این حرکت در آغاز از دانشگاه کلمبیا آغاز شد، اما در روز‌های اخیر، نزدیک به دویست مرکز آموزش عالی شاهد تظاهرات گسترده ضدصهیونیستی بوده است و گسترده اعتراضات از ایالت‌های آمریکا فراتر رفته و کشور‌های مختلف اروپایی را نیز در بر گرفته است.

در ایران و سایر کشور‌های منطقه نیز جامعه دانشگاهی پای کار آمده و از این جنبش آزادی‌خواهانه اعلام حمایت می‌کنند.
به همین منظور گفت‌وگویی داشتیم با حجت الاسلام و المسلمین امیر شعبان جولا، فعال سابق دانشجویی و طلبگی، تا ابعاد این جنبش را بهتر بررسی کنیم.

 

آغاز از کلمبیا

جولا با بیان اینکه موج اعتراضات از دانشگاه کلمبیا آغاز شد که وظیفه تربیت مدیران آینده آمریکا را دارد، گفت: آغاز اعتراضات از دانشگاه خاص کلمبیا مثل این است که دانشگاه امام صادق (ع) بشود کانون شورش علیه جمهوری اسلامی!

وی افزود: داخل دانشگاه سکوی پرش تشکل دانشجویی است، نباید تصور کنیم کنش ما محدود به داخل دیوار‌های دانشگاه است. اتفاقا کنش در داخل دانشگاه بستر مناسبی دارد برای رسانه‌ای شدن و الگوگیری.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


جولا گفت: یکی از مشاورین اوباما گفت دانشجویانی که در آمریکا اعتراض می‌کنند نیرو‌های نیابتی ایران هستند و ایران پشت پرده این قصه است. نه به این معنی که ایران مزدورانی آنجا دارد بلکه به این معنی که انقلاب اسلامی ایران یک حرف نو آورد که دنیا تشنه آن بود و خیلی زود فراگیر شد. از اولین‌جا‌هایی که این حرف داخلش تجلی پیدا کرد، اندیشه مقاومت و مسئله فلسطین است.

 

به سوی  تقابل تمدنی

جولا با بیان اینکه ملت‌ها دارند با ایران همراه می‌شوند، گفت: یک تقابل تمدنی بین ایران و آمریکا وجود دارد که از آن طریق ایران پشت اعتراضات آمریکاست. این در دنیا اتفاقی نو است. در سند امنیت ملی آمریکا دشمنان درجه یک ایالات متحده؛ روسیه، چین و ایران هستند. رقابت روسیه با آمریکا در عرصه نظامی و رقابت چین در عرصه اقتصادی است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

وی گفت: اندیشه و نگاه تمدنی ایران، آمریکا را می‌ترساند وگرنه بودجه نظامی ایران یک صدم آمریکاست. به لحاظ اقتصادی هم نباید رقیب ترسناکی باشیم. امروز که دانشجویان در آمریکا تحت سرکوب هستند ما باید آزادی را به آنها نشان دهیم که می‌توانیم از مظلومان و کرامت انسان دفاع کنیم.

 

جولا افزود: اگر می‌خواهیم حرکت دانشجویان منجر به یک ثمره تمدنی شود و آمریکا دوباره موج را کنترل نکرده که تمام شود، تقابل را باید به لایه تمدنی برد و به چند نامه، بیانیه و تجمع قانع نشد.

 

دروغ بزرگ لیبرال دموکراسی

شعبان جولا با توضیح اینکه ادعای لیبرال دموکراسی آمریکا یک دروغ است، گفت: لیبرالیسم تا جایی است که به خط قرمزهای آنها نزدیک نشود، یعنی بروید فساد و فحشا کنید. عملا انتخابات آزادی وجود ندارد و تمام رسانه‌ها تنها دو تا حزب را پوشش می‌دهند و بقیه هیچ امکانی برای رساندن صدایشان ندارند. 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی  

وی ادامه داد: نامزد انتخابات ریاست جمهوری از حزب سبز، در تظاهرات حمایت از فلسطین دستگیر شد. مردم باید بین «حامی اسرائیل» و «حامی اسرائیل» یکی را انتخاب کنند! همانطور که استعمار در طول تاریخ شکل‌های مختلفی به خودش گرفت، استبداد هم این فرایند را طی کرده. در گذشته با باتوم و فشار سخت و امروز در سرچشمه سعی می‌کنند سرکوب کنند. استبداد یعنی حق آگاهی را از جوان‌ها می‌گیرند. تا وقتی آگاهی نباشد، مطالبه‌ای وجود ندارد که سرکوب شود.

 

نهادهای بودجه‌بگیر در مسئله فلسطین کجا هستند؟!

شعبان جولا گفت: دغدغه اصلی جنبش دانشجویی ما فلسطین نبود و با موج‌های رسانه‌ای که از ۱۵ مهر تا امروز درست می‌شد، مثل حمله به بیمارستان المعمدانی، دوتا کار می‌کرد و دغدغه باز می‌خوابید! برنامه جنبش دانشجویی برای فلسطین چه بود؟ هیچ! این رسانه‌زدگی یک مشکل است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

سلب حق وتو

وی با بیان اینکه کمپین بین‌المللی سلب حق وتو آمریکا یک حرکت تمدنی مقابل غرب است، گفت: سازوکار شورای امنیت معیوب است. کنش دانشجوی آمریکایی مقطعی است و ممکن است فردا این جنبش کاملا با سرکوب‌های دولت بخوابد. دغدغه دانشجوی ایرانی باید از بین رفتن تمدن غرب باشد. 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی  

جولا افزود: تنها مانع برای آمریکا که طرح‌های شورای امنیت را وتو نکند، آبروی اجتماعی بود. ما چرا فشار افکار عمومی را فعال نکردیم؟ باید از این جنبش برای ساخت نظم جدید جهان استفاده کرد. چندین قطعنامه را آمریکا با تک رای منفی به نفع اسرائیل وتو کرد. شعارهای جمهوری اسلامی را نماینده روسیه و چین در سازمان ملل مطرح کردند. این یک بی‌آبرویی بزرگ برای آمریکاست.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

وی بیان کرد: حجم ترس و وحشت اسرائیل و آمریکا از این تجمعات دانشجویی با ترس بعد از هفتم اکتبر قابل مقایسه است. در عصر امروز که استبداد نو حاکم شده و استبداد خود را از طریق غفلت مردم پیش می‌برند، ابزار اصلی شما آگاهی است. 

 

جولا گفت: تا اسم از مقاومت می‌آید همه اسامی موشک‌ها را فهرست می‌کنند. موشک سرجای خود اما منِ دانشجو و مؤذن جامعه کارم چیست؟ عملیات وعده صادق بعد از روز قدسی که مردم به خیابان آمدند و با قدرت فریاد زدند صورت گرفت. 

 

وی افزود: رهبری بر ایجاد ارتباط میان دانشجویان با جنبش‌های دانشجویی دیگر کشورها تاکید داشتند اما متاسفانه ما این کار را نکردیم.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی فیلم کامل برنامه مشاهده از آپارات

دیگر خبرها

  • عبور از نگاه سنتی به رسانه با پدیده‌ دانشجو ـ خبرنگار
  • برتری ۴ نشریه دانشگاه آزاد رودهن میان نشریات دانشجویی واحد‌های دانشگاهی
  • مطهره گونه‌ای با تودیع وثیقه آزاد شد
  • حضور تشکل‌ها با عقاید مختلف در دانشگاه نشان از دموکراسی دارد
  • ۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی
  • شعبان جولا: دانشجو باید به تقابل تمدنی وارد شود و به بیانیه دادن اکتفا نکند/ حق وتو آمریکا باید سلب شود
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • چرا تشکل های دانشجویی دانشگاه را اصل نمی دانند؟/ گزارش
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر آغاز شد